Εγκαταστάσεις

Το The Lake Water Sports Club φιλοξενείται στις μαγευτικές εγκαταστάσεις του Ypanema στην παραλία της λιμνοθάλασσας του Ηραίου, μαζί με τον Ναυταθλητικό Όμιλο Αρίων προσφέροντας έτσι ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών με επίκεντρο τους Αθλητές των water sports όλων των επιπέδων, αλλά και παρέες και οικογένειες που θέλουν να προσθέσουν λίγη δράση στις αποδράσεις τους!

Στο The Lake Water Sports Club θα βρείτε ειδικά διαμορφωμένο παραλίμνιο χώρο με άνετα αποδυτήρια, WC, ντους ζεστού νερού, αποθήκες υλικού και εξοπλισμού αλλά και ξαπλώστρες για να ξεκουραστείτε και να πιείτε το αναψυκτικό σας.

Στις άνετες εγκαταστάσεις του Ypanema, μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τον καφέ, το φαγητό ή το ποτό σας με θέα την μαγευτική λιμνοθάλασσα και με άμεση πρόσβαση στις παρακείμενες εγκαταστάσεις του The Lake Water Sports Club. Μία μοναδική εμπειρία, μία συναρπαστική εξόρμηση που συνδυάζει την εξάσκηση του αγαπημένου σας water sport με ποιοτικές υπηρεσίες εστίασης για ολόκληρη την οικογένεια ή την παρέα σας.

Η προβλήτα, οι σημαδούρες, ο πλωτός στίβος θαλάσσιου σκι και τα σκάφη μέσα στα ήσυχα νερά της λιμνοθάλασσας ολοκληρώνουν τις άρτιες εγκαταστάσεις του The Lake Water Sports Club και σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό και τους έμπειρους προπονητές μας, υποσχόμαστε να ικανοποιήσουμε και τοuς πιο απαιτητικούς skiers & boarders!