Η Σχολή Θαλάσσιων Αθλημάτων & Δραστηριοτήτων του TheLakeWaterSports είναι η εξέλιξη μιας μακριάς πορείας ανθρώπων που τους ένωσε η αγάπη τους για το υγρό στοιχείο, την άθληση και τον τόπο μας!

Η Σχολή του TheLakeWaterSports φιλοξενείται στις μαγευτικές εγκαταστάσεις του Ypanema Beach Club στη λιμνοθάλασσα του Ηραίου και προπονεί καθημερινά κάθε καλοκαίρι στα κρυστάλλινα και ήρεμα νερά της, αθλητές όλων των κατηγοριών με τη συνδρομή των έμπειρων και εξειδικευμένων προπονητών της, σε συνδυασμό με τον πιο σύγχρονο και ασφαλή εξοπλισμό.

Με τον επαγγελματισμό, την πείρα και τη διαρκώς εμπλουτιζόμενη Ομάδα μας, η Σχολή του TheLakeWaterSports απευθύνει τις υπηρεσίες της στους λάτρεις των Water Sports και Extreme Sports, αλλά και σε παρέες και οικογένειες που θέλουν να δοκιμάσουν κάποιο θαλάσσιο άθλημα ή να μοιραστούν δυνατές συγκινήσεις στις αποδράσεις τους.

Ο Προπονητής μας

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ TLWSC

Γιώργος Γκανιάτσος

O αρχηγός της ομάδας TLWS, ξεκίνησε το θαλάσσιο σκι στην ηλικία των 10 ετών, στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης. Διαθέτει μακρά αθλητική και προπονητική εμπειρία, έχει υπάρξει αθλητής της Εθνικής Ομάδας Water Ski ενώ σαν προπονητής έχει αναλάβει ομάδες μικρών αθλητών στην Ελλάδα και την Αμερική, μεταξύ αυτών η ομάδα των Ιωαννίνων, της Βάρκιζας, του Ν.Ο.Βουλιαγμένης και μία ομάδα μικρών αθλητών στο Avon Ski Club του Connecticut. Έχει επίσης προπονήσει στο Chalkis Ski και Lolos Ski Center.

Το account μας στο Instagram!